Ștefan Ciorba

Front-end Developer

Despre mentor

Ștefan este un dezvoltator de software cu o experiență de 2 ani în dezvoltarea de frontend cu React, JavaScript și TypeScript la Endava. Cu un interes puternic în tehnologiile web, el își petrece timpul liber învățând și explorând noi instrumente și tehnologii. Ștefan a fost implicat într-o serie de proiecte complexe, inclusiv dezvoltarea de aplicații web și mobile, și a acumulat o experiență valoroasă în dezvoltarea de produse scalabile și de înaltă performanță.

El este apreciat pentru abilitățile sale tehnice excelente și pentru abordarea sa inovatoare în dezvoltarea de soluții de software.

Este un colaborator pasionat și își asumă responsabilitatea de a lucra împreună cu echipa pentru a atinge obiectivele proiectului. În plus, el se concentrează mereu pe îmbunătățirea continuă a abilităților sale, atât prin auto-învățare, cât și prin formare profesională.

Pe parcursul carierei sale la Endava, Ștefan a demonstrat că poate livra rezultate de înaltă calitate în termeni restrânși, iar abilitățile sale de comunicare și interpersonale l-au ajutat să colaboreze eficient cu clienții și colegii săi.

Domenii de expertiză
Javascript, Typescript, React, NodeJS