Tech Women este o inițiativă dedicată atragerii, susținerii și promovării femeilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC). Tech Women ajuta la crearea condițiilor pentru participarea deplină a acestora în cea mai dinamică și profitabilă industrie a prezentului și viitorului. 

Platforma ”TECH Women” unește o multitudine de evenimente de schimb de experiență. Transfer de cunoștințe, programe de mentorat, conferințe motivaționale. Acțiuni educaționale și de facilitare a accesului la oportunități de carieră, creștere și afirmare profesională în sfera tehnologiilor. 

Tech Women Moldova își propune să ofere femeilor o varietate de resurse. de instrumente pentru a-și completa. Și a-și dezvolta competențele profesionale și aspirațiile în materie de industrie IT. 

Tech Women Talks series:

TechWomen Talks cu Marina Zasmenco TechWomen Talks

Marina, Business Analyst la compania Amdaris, e o tânără ambițioasă, perseverentă, pozitivă, perfecționistă, care te cucerește cu profesionalismul său. Ea are o carieră foarte frumoasă și interesantă în spate, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, care a început cu altceva, decât business analisys. Despre studii peste hotare, despre hobbies, valori și un mediu sănătos; de ce domeniul Tech, ce înseamnă să fii BA și care e specificul; despre provocări și ce sfaturi are pentru începători v-om afla în acest podcast.
  1. TechWomen Talks cu Marina Zasmenco
  2. Tech Women Talks cu Natalia Bizgan – Cerga
  3. TechWomen Talks cu Marina Tabaran
  4. Tech Women Talks cu Maria Afanasiev
  5. Tech Women Talks with Polina Ceastuhina

La moment, acțiunile și evenimentele ”TECH Women” sunt desfășurate cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională. Și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

Cunoaște ambasadoarele Tech Women 2020:

Parteneri