Tech Women este o inițiativă dedicată atragerii, susținerii și promovării femeilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC). Tech Women ajuta la crearea condițiilor pentru participarea deplină a acestora în cea mai dinamică și profitabilă industrie a prezentului și viitorului. 

Platforma ”TECH Women” unește o multitudine de evenimente de schimb de experiență. Transfer de cunoștințe, programe de mentorat, conferințe motivaționale. Acțiuni educaționale și de facilitare a accesului la oportunități de carieră, creștere și afirmare profesională în sfera tehnologiilor. 

Tech Women Moldova își propune să ofere femeilor o varietate de resurse. de instrumente pentru a-și completa. Și a-și dezvolta competențele profesionale și aspirațiile în materie de industrie IT. 

Tech Women Talks series:

Tech Women Talks cu Svetlana Demciucova TechWomen Talks

Svetlana Demciucova este Product/Project Manager la OceanCredit / Volt, dar și Tech Women Ambassador 2021. În interviul cu ea discutăm despre anii de colegiu și studenție, cum a ajuns să facă carieră în Fintech, despre proiectele de mentorare în care este implicată și multe altele.
  1. Tech Women Talks cu Svetlana Demciucova
  2. Tech Women Talks cu Elena Putina
  3. TechWomen Talks cu Krista Andronic
  4. TechWomen Talks cu Ana-Maria Brinza
  5. TechWomen Talks cu Alina Scutaru

La moment, acțiunile și evenimentele ”TECH Women” sunt desfășurate cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională. Și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

Cunoaște ambasadoarele Tech Women 2020:

Parteneri