Mihaela Kawinska

Co-funder and COO

Despre mentor

Mihaela Kawinska este un lider de succes, cu experiență în diverse geografii și arii de expertiză. La moment e co-fondatoare și COO a start-up-ului ed-tech Bloomcoding, care revoluționează modul în care copiii învață să codeze. În calitate de COO al companiei, ea are un rol esențial în stimularea creșterii rapide și a succesului startup-ului.

Mihaela are o experiență profesională diversă, care include servicii pentru clienți, vânzări, marketing, analiză de strategie de afaceri, management de proiect și business developement în domeniul de dezvoltare software.

Și-a perfecționat abilitățile în identificarea nevoilor organizaționale, dezvoltarea de obiective măsurabile, gestionarea de proiecte, îndrumarea echipelor de dezvoltare internă, precum și în stabilirea domeniului de aplicare și estimarea cerințelor din partea clienților.

Experiența acumulată în calitate de Business Developer includ: account management, lead sourcing, negociere, vânzări, creare de relații sustenabilă și de durată cu clienții, reprezentarea companiei la evenimente internaționale, analiză a cerințelor tehnice, creare și prezentare oferte B2B. 

Domenii de expertiză:

Business Development, Account Management, B2B Lead Sourcing, B2B Sales in Software Development