Liliana Cravțov

3D designer & Unity Tech Artist

Despre mentor

Liliana activează ca 3d Blender designer și Unity Technical Artist la compania Avantaj Prim și este Ambasador Tech Women 2023. Și-a făcut studiile la “STEP IT Academy”, cursurile “Graphics” și “Game Development in Unity”.

Are 5 ani de experiență în domeniu, fiind la moment implicată în crearea de proiecte 3D (VR si PC). Posedă skilluri avansate de modelare/ UV-unwrapping/ texturare (Blender) și creare de efecte/ particle system (Unity). La fel, posedă skilluri în crearea rigg-ului (Blender), a animației (Blender, Unity) și node-shader (Unity).

E pasionată, pe lângă abilitățile de bază, de ilustrație 2D , Artificial Intelligence in Visuals Creation și, mai ales, de Motion Design. Respectiv, gasește mereu timp să învețe de sine statător softurile Cinema4D și After Effects, care ar ajuta pe viitor la creare de Motion Graphics și Cinematics.

Își propune pe viitor crearea unei comunități voluntare, care ar aduna persoanele pasionate de visuals, în vederea creării unor proiecte experimentale (spoturi publicitare, renders, motion graphics, motion design), ceea ce ar contribui la creșterea abilităților necesare a persoanelor implicate, în timp real, prin provocări reale.

Platformele și instrumentele folosite de Liliana- Blender, Substance Painter, Illustrator, Unity, AI toolkits for Blender. Își propune să prezinte work-flow-ul creării de produs în 3D, de la concept la realizare finală. Pe langă asta, va ghida în soft-skillsuri necesare avansării în IT.

Domenii de expertiză:

Blender, Unity