Postponed! March Tech Women Brunch

A venit momentul să ne întâlnim la o cafea și să învățăm din cele mai frumoase istorii ale femeilor de succes din societatea noastră. Chiar dacă ne place sau ne-ar plăcea să facem IT, suntem prin natura noastră firi creative și ne plac provocările. Totuși uneori căutăm o metodă de exprimare potrivită pentru a ne spune ideea și pentru a o face să funcționeze.
Haideți să petrecem weekendul productiv și ne întâlnim la un brunch cu doamna care susține activ femeile în afaceri. Avem onoarea să o ascultăm și să interacționăm cu Carmina Vicol – CEO Prime Capital, care vine să ne împărtășească din experiențele sale și cum acestea au format-o ca și femeie apoi ca și profesionist. De asemenea, este momentul oportun pentru a identifica rețeta unei afaceri de succes și cum ai putea să-ți transformi ideea în start-up.
Dacă vă doriți să participați la discuții productive și să vă alimentați sursa de inspirație, vă îndemnăm să completați formularul de înscriere la eveniment până în data de 7 martie 2020 17:00 .

Date

Mar 14 2020
Expired!

Time

11:30 am - 1:30 pm
Category

Organizer

Tech Women

Other Organizers

Tekwill
Website
https://www.tekwill.md

Leave a Reply