Postponed! Balance your skills in front end development

Fiecare programator are o experiență diferită. Se întîmplă că lucrezi în aceeași companie timp de mulți ani și poate chiar cu aceleași tehnologii. Sau poate sari dintr-un limbaj în altul sau dintr-un lucru în altul, căutîndu-ți ceea ce îți e mai potrivit. Și poate uneori te întrebi – oare ce ar fi dacă aș lua-o pe o cale diferită?
Tech Women vă invită la un eveniment unde ne punem ca scop să discutăm experiențele a două programatoare care sunt destul de diferite, deși au în comun faptul că lucrează la moment în frontend pe JS: Rodica are în spatele ei o evoluție aprofundată în JS în aceeași companie timp de mai mulți ani, iar Nicoleta a sărit prin mai multe companii și tehnologii pînă a ajuns să aterizeze finalmente în frontend.
Invitatele noastre ne vor relata experiențele proprii și lecțiile care le-au preluat din ele: Rodica va vorbi despre evoluția tehnologiilor în frontend, instrumentele actuale de lucru, tehnici și metode practice aplicate în procesul de lucru a unui frontend developer, iar Nicoleta va detalia de ce cunoștințe, abilități și priorități ai nevoie pentru a fi flexibil și a te incadra în aproape orice proiect și contribui benefic la dezvoltarea acestuia.
Dacă vreți să aflați mai multe despre direcțiile în care vă poate îndrepta lucrul în IT și concluziile care pot fi obținute din așa experiențe, vă așteptăm la eveniment!
Participarea la eveniment se face pe bază de înregistrare în prealabil.
Linkul pentru înregistrare: https://forms.gle/e4N1ghxS4PECpkUd9sau îl puteți găsi la secțiunea ”Bilete”.
Locație: Tekwill, sala Frontend
Data: 26.03.2020
Ora: 18:30
Prezentatori:

Rodica Ciorba

, Nicoleta Iliuha

”Balance your skills in front end development” este organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

Date

Mar 26 2020
Expired!

Time

6:30 pm - 8:00 pm

Location

Tekwill
Tekwill, Chișinău, Moldova
Category

Organizer

Aleg Cariera IT

Other Organizers

Tech Women
Tekwill
Website
https://www.tekwill.md

Leave a Reply