Design Thinking is addictive – better products, same resources

Calea de la idee la produs finit, pe raft sau pe mediul online, e una provocatoare. Deseori, e o singură miză – totul sau nimic, cu două potențiale rezultate: eșec sau succes. De ce Nokia a eșuat, iar Apple nu cedează poziții? Ce face diferența între un produs bun și unul excelent? De ce unele produse sau servicii ajung un eșec, având în spate investiții mari și tehnologii de ultimă oră?
Tech Women vă propune un eveniment unde să descoperiți dedesubturile dezvoltării unui produs, de la idee la succes, prin aplicarea Designului orientat pe utilizator – metodologie în care utilizatorii, datele și feedback-ul utilizatorilor sunt încorporate continuu în procesul de proiectare a produsului. Ne propunem să vă arătăm cum puteți adapta un produs în jurul cererilor reale ale bazei de utilizatori. Este ușor să te lași prins într-un plan sau viziune de dezvoltare pe termen lung și să pierzi din vedere cine va fi cu adevărat judecătorul produsului tău: utilizatorii.
Veniți să descoperim cum putem îmbunătăți experiența clientului, indiferent de domeniu, și cum putea crea produse de succes, cu aceleași resurse!
Locatie: Tekwill, sala Frontend
Data: 28.11.2019
Ora: 18:30
Prezentator:

Mariana Gurghis
Evenimentul este organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență TIC Moldova”, Tekwill, implementat de Asociația Întreprinderilor TIC din Moldova (ATIC).

Date

Nov 28 2019
Expired!

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Location

Tekwill
Tekwill, Chișinău, Moldova
Category

Organizer

Aleg Cariera IT

Other Organizers

Tech Women
Tekwill
Website
https://www.tekwill.md

Leave a Reply