Elizaveta Bazilevici

Digital Marketing Specialist

Despre mentor

Liza este o fire creativă cu experiența în employer branding, copywriting, social media management, PR, inclusiv și lansarea campaniilor de customer acquisition.

În proiectele care le implementează, combină studiile la specialitatea de “Business și Administrarea Afacerilor” cu experiența profesională de 5 ani în sectorul IT.

A lansat campaniile de marketing pe piețile din SUA, Canada, Franța, Germania, Olanda, Austria, Elveția, Vietnam. Combină activitățile în mediul offline, spre exemplu organizarea evenimentelor, cu creșterea brand-ului companiei în mediul online.

Pe parcursul carierei sale, se implică în organizarea meetup-urilor, discuțiilor de tip panel, evenimentelor pentru comunitate, programelor de stagiere și celor educaționale. A activat în calitate de mentor la stagieri, printre care se numără și stagiul de practică în Employer Branding și Comunicare, de asemenea a reprezentat brand-ul companiei la diverse evenimente.

Domenii de expertiză:

Employer branding, content creation, internal & external events organization, PR & communication, copywriting, customer acquisition, social media management, market research, content management systems, CRM management, email marketing, data analysis, design tools.