Elena Putina

UX/UI Designer

Despre mentor

Elena face UX/UI Design la Enspire Creative, si este Ambasadoare Tech Women 2021.

Switch-ul de la Graphic Design la UX/UI Design l-a făcut 4 ani în urma – a găsit aici jobul perfect fit. Asta pentru ca ii permite să-și manifeste creativitatea, dar si sa utilizeze skill-urile pe care le-a acumulat în joburile anterioare: marketing, copywriting, comunicare si antreprenoriat.

Background-ul Elenei este unul foarte divers și internațional. Ea a făcut studii liceale în Marea Britanie, a predat la LCC International University in Lituania, și a activat la radio Arirang în Coreea de Sud, printre altele.

Tot în Coreea de Sud a avut prima experiență la un Startup IT, in calitate de Copywriter. La întoarcerea în țară, ideea de a accepta un job în IT părea deja una firească, iar implicarea în comunitatea IT a urmat si ea la scurt timp.

Elena a fost unul din organizatorii si mentorii Technovation Moldova in 2017 si 2018. A participat ca speaker la evenimente Design/Tech, a contribuit în calitatea de mentor la Startup Weekends, si a facut mentorare în grup și individual în dezvoltarea creativității.

Mai multe despre Elena in Podcastul TW Talks: https://anchor.fm/tech-women/episodes/Tech-Women-Talks-cu-Elena-Putina-e15hlk8/a-a69ph9d

Domenii de expertiză
UX/UI, Product & Graphic Design