Tech Women este o inițiativă dedicată atragerii, susținerii și promovării femeilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) și creării condițiilor pentru participarea deplină a acestora în cea mai dinamică și profitabilă industrie a prezentului și viitorului.

Platforma ”TECH Women” unește o multitudine de evenimente de schimb de experiență, transfer de cunoștințe, programe de mentorat, conferințe motivaționale, acțiuni educaționale și de facilitare a accesului la oportunități de carieră, creștere și afirmare profesională în sfera tehnologiilor. 

Tech Women Moldova își propune să ofere femeilor o varietate de resurse de instrumente pentru a-și completa și a-și dezvolta competențele profesionale și aspirațiile în materie de industrie IT. 

Tech Women Talks series:

TechWomen Talks cu Marina Zasmenco TechWomen Talks

Marina, Business Analyst la compania Amdaris, e o tânără ambițioasă, perseverentă, pozitivă, perfecționistă, care te cucerește cu profesionalismul său. Ea are o carieră foarte frumoasă și interesantă în spate, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, care a început cu altceva, decât business analisys. Despre studii peste hotare, despre hobbies, valori și un mediu sănătos; de ce domeniul Tech, ce înseamnă să fii BA și care e specificul; despre provocări și ce sfaturi are pentru începători v-om afla în acest podcast.
  1. TechWomen Talks cu Marina Zasmenco
  2. Tech Women Talks cu Natalia Bizgan – Cerga
  3. TechWomen Talks cu Marina Tabaran
  4. Tech Women Talks cu Maria Afanasiev
  5. Tech Women Talks with Polina Ceastuhina