Aliona Zapanovici

Scrum Master & Agile Project Manager

Despre mentor

Aliona activează în calitate de Scrum Master și Agile Project Manager în cadrul proiectelor IT. A absolvit facultăți în trei domenii diferite la UTM, inclusiv Arhitectură, Business și Administrare în Construcții, reorientându-se cu succes către industria IT după programul de Masterat IT pentru Afaceri. Această schimbare a ajutat-o să dezvolte abilități necesare pentru a-și desfășura activitatea de la zero în această industrie. Experiența i-a oferit o perspectivă holistică asupra dezvoltării de software și a ajutat-o să înțeleagă importanța colaborării strânse între membrii echipei și a comunicării eficiente cu clienții și stakeholderii.

De-a lungul carierei, a obținut o serie de certificări importante, cum ar fi Professional Scrum Master™ (PSM II) și (PSM I), Professional Scrum Product Owner™ I (PSPO I) și IT Project Management, ceea ce i-a îmbunătățit expertiza în gestionarea proiectelor și a echipelor IT. Aliona este pasionată de munca sa, deasemenea, îi place să-și ajute echipele în livrarea produselor de calitate și să ofere valoare maximă pentru clienți.

În ultimii ani, a lucrat cu diverse companii din industria IT, îmbunătățind procesele și creând produse inovative, în timp ce și-a sprijinit colegii în dezvoltarea abilităților și atingerea potențialul maxim.

Este o profesionistă dinamică și dedicată, un comunicator eficient și empatic, cu o abordare pragmatică și pasiune pentru lucrul în echipă și pentru ajutarea oamenilor să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă obiectivele comune. În plus, este orientată către rezultate și îmbunătățire continuă, iar atunci când lucrează cu echipa, se concentrează pe crearea unui mediu pozitiv, colaborativ și de încredere.

Crede că agilitatea poate fi un catalizator puternic pentru inovare, creștere și transformare în lumea tehnologiei.

Domenii de expertiză:

Agile Project Management; Scrum