Alexa Țugulea

Scrum Master

Despre mentor

Alexa a fost invitată la primul job în calitate de Scrum Master/Project Manager, când încă era studentă la Ingineria Software. Deoarece majoritatea surselor de informație prezintă doar partea teoretică a Scrum-ului, și mai deloc realitatea, ea a fost nevoită să studieze 1000+ ore (cărți, conferințe, cursuri) pentru a afla ce tehnici lucrează în practică.
În cadrul experienței sale, a coordonat proiecte de tip websites, e-commerce, ERP, aplicații mobile, IoT, cu echipe de la 2 la 16 persoane.

În calitate de mentor, Alexa va prezenta practici concrete în folosirea eficientă a Scrum-ului, în dependență de cerințele proiectului (deadline/scop/buget) și de structura echipei, fie o echipa mica sau una mai mare de 10+ developeri cu designeri, DevOps, SecOps, QA, etc. – datorită unor mici modificări ale strategiei prezentate în program, vei ști cum să coordonezi cu success acel proiect.

Pe lângă asigurarea bunei înțelegeri a tot ceea ce înseamnă Agile, Scrum, se vor prezenta tool-urile (excel-uri, dashboard-uri, documente) create în toți acești ani, care te vor ajuta să oferi vizibilitate și forecast stakeholderilor și echipei.

Domenii de expertiză:

Scrum, Agile, Management of IT Projects.